Benefiet voor Jeugdtheaterschool Zuidoost

Posted by on jan 13, 2014 in Regio Clubs | No Comments

Rotary Club Amsterdam-Arena organiseert op dinsdag 28 januari een mooi en veelzijdig benefietconcert in het Bijlmer Parktheater. De opbrengst bestemd voor Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO) en gaat rechtstreeks naar het lesgeld voor kinderen van 5 tot 20 jaar met passie en talent voor podiumkunsten die de opleiding niet kunnen betalen.

Rotary Club Amsterdam-Arena is geworteld in Zuidoost en ondersteunt talentvolle jongeren uit dit stadsdeel. Diversiteit is kenmerkend voor onze club.

In nauwe samenwerking met JTSZO en het Bijlmer Parktheater hebben we een prachtige theateravond samengesteld, met de belangeloze medewerking van topartiesten als soul- en jazz-zangeres Sabrina Starke, Cheyenne Toney (The Voice of Holland), entertainer Jeritza Toney, cabaretier Jeffrey Spalburg en musicus Orville Breeveld. Natuurlijk leveren de leerlingen van de theaterschool een belangrijke bijdrage aan het programma.

We bieden voor deze culturele ontmoeting twee arrangementen aan. Het theaterprogramma begint om 20:15 uur en kost € 28,50. Het grote arrangement begint om 18:30 uur, omvat ook een heus buffet en kost € 40,00. Reserveren kan bij het Bijlmer Parktheater – zie onderstaande link.

Kortom: bezorg u zelf een mooie avond en help tegelijkertijd jong talent in een van de meest sprankelende wijken van Amsterdam verder op weg!

Bij deze de link naar het bijbehorend Facebook evenement:

https://www.facebook.com/events/682802515093678/

Een de link om kaarten te bestellen:

http://www.bijlmerparktheater.nl/voorstellingen/de-toekomst-nu

Leave a Reply