Vernieuwing website

Posted by on apr 26, 2017 in Van de club | 4 Comments

Onze website loopt nogal achter. Zie bijv. het oude jaarplan, of aankondigingen vanuit het verleden. Wie pakt de draad op om onze website up-to-date te houden? (Wie leest deze mededeling..?)

 

Jack

4 Comments

 1. Barbara de Reijke
  18 mei 2017

  Hoi Jack, ben het helemaal met je eens. Wil wel eens kijken of ik wat bij kan dragen hierin. Maar zou wel graag willen weten hoe e.e.a. aan te passen valt. Ik sta zelf nog niet onder de leden vermeld bv.

  Reply
 2. Alfred Schrijver
  5 juni 2017

  Jack,

  M.i.v. het nieuwe, aankomende clubjaar zijn de websites in het zgn RAN-systeem gratis.
  Wellicht een idee om nu over te stappen?

  Ben graag bereid de club hierbij te assisteren.

  Vriendelijke groet,
  Alfred Schrijver

  Reply
 3. William Elegeert
  14 juli 2017

  Hi Jack,

  Zoals je weet is het bijhouden van programma en weekberichten wekelijks geregeld. Nu het nieuwe Rotary jaar is begonnen vind je ook het nieuwe jaarplan en verslag van afgelopen jaar, met dank aan de secretaris. En dan nog zijn er onderdeken waarbij vaker updates mogen verschijnen.

  En dat ligt niet aan het systeem Alfred, het ligt eerder aan de bemensing.

  Fijn dat je een bijdrage wilt leveren Barbara, overigens heeft jouw bericht en de update van leden op dezelfde dag plaatsgevonden.

  Hartelijke groet,
  William

  Reply
 4. Julia Krom
  8 augustus 2017

  Ik heb het ook gelezen. Natuurlijk is het een kwestie van bemensing en vooral continuiteit. Ik weet niet of het andere systeem (nog meer) gebruikersvriendelijk is. Dan zou overstappen te overwegen zijn. Hoe minder drempels des te gemakkelijker het is om een site bij te houden.

  Reply

Leave a Reply