Vrijdag 13 februari 20u00 Benefiet Tennis Kids Amsterdam Zuidoost

Posted by on feb 9, 2015 in Geen categorie | No Comments

Bestel hier kaarten voor het evenement. Of koop kaarten bij Verloskudige praktijk Bijlmermeer op Kraaiennest 73 (ma-do-vrij) en Frankemaheerd 2 (wo).

Inloop van 19:30, de benefietavond start om 20u00 met entertainment van

Howard Komproe,

zanggroep Jaden, ‘Padoem-Patsss’ en het

Seventh Day Adventist Church Choir!

Kom ook en ondersteun de Tennis Kids in Amsterdam Zuidoost!!

Stichting Jeugd Tennis Amsterdam Zuidoost is een stichting die sport & spel aanbiedt binnen het Straat Tennisproject Reiigersbos. In dit project krijgen kinderen van 5 – 16 jaar uit de multiculturele wijk Reigersbos, de mogelijkheid om in hun wijk te sporten, in dit geval tennis. Met als doel hen zo enthousiast te maken, dat sporten/bewegen een integraal onderdeel van hun leven wordt. 

Ruim 15 jaar geleden zag initiatiefneemster Tine Slager een aantal jongens in de buurt tennissen. Met kapotte rackets en ballen. Dat moet anders kunnen dacht zij. De tennisfanaat besloot de jongens te trainen, en in no time meldden zich steeds meer kinderen voor de tennislessen. Sindsdien hebben honderden kinderen de weg gevonden naar de inmiddels formele Richard Krajicek playground. Een aantal zeer getalenteerde meisjes is zelfs doorgedrongen tot de top van het Nederlandse jeugd tennis!

Uit de opbrengst kan de stichting o.a. ballen en rackets aanschaffen, extra investeren in talentontwikkeling, evenementen voor de kinderen organiseren (bijv. een zomer tenniskamp) en de trainers – allemaal vrijwilligers/ouders- verder scholen.

Leave a Reply